Novas

LISTAXE ADMITIDOS/AS: FRUTICULTURA

Publicamos a listaxe de admitidos e admitidas ao curso de Fruticultura que se vai a celebrar no concello de Vilar de santos. Lembrámoslle as datas do curso: Setembro: 10,11,12,13,14,17,18,19,20,2 Novembro: 5,6,7,8,9,12,13,14,15,16 INICIO: DíA: LUNS 10 de setembro HORA: 16:00 h. Casa do concello de Vilar de Santos LISTAXE ADMITIDa fruti_F

PROXECTOS APROBADOS CONVOCATORIA 2018-2019

Na Xunta Directiva celebrada o pasado 24 de xullo de 2018,aprobáronse a listaxe de proxectos a subvencionar con cargo á anualidade 2018-2019 e a lista de agarda das tres tipoloxías (produtivos, non produtivos públicos e non produtivos privados e que

Curso Apicultura

Cursos de Fruticultura e Apicultura

Dispoñedes nos documentos seguintes as persoas admitidas nos cursos de Apicultura (Baltar) e Fruticultura (Vilar de Santos). admitidos_as APICULTURA admitidos_as fruticultura Lembrade que os cursos comezan a vindeira semana: Día inicio: 4/06/2018 Horarios: Apicultura: 9:30-13:30 horas Fruticultura: 16:30-20:30 horas  

Castro Acea Baños de Molgas

Curso de Xestión do Turismo Local

Contido do curso: Organización do servizo de información turística local Xestión da información e documentación turística local Información e atención ao visitante Lugar: Concello de Celanova Inicio: 02/07/2018 Horario: 9.30 – 14.30 h Prazo de inscricións: até o día 19

DATAS DOS CURSOS actualizadas.

PODEDES VER NOS DOCUMENTOS QUE SE XUNTA AS DATAS DE INICIO E FIN DOS CURSOS, ASÍ COMO OS HORARIOS DEFINITIVOS. FRUTICULTURA: 04/06/2018 de 9:30-13:30 HORAS APICULTURA: 04/06/2018 de 16:00-20:00 H XESTIÓN DO TURISMO:  02/07/2018 de 9:30-14:30 H » CRONO APICULTURA

UNHA VOLTA POLO MEDIO!!!!

O programa Unha Volta Polo Medio! está pensado para que os veciños/as do Gdr coñezan o contorno que os sostén. Así, un programa deseñado para os 6 institutos  do territorio, mediante o que acercaremos aos mozos/as aos recursos locais (culturais,

Formación 2018. Aberto o prazo de inscrición

O GDR Limia Arnoia, abre o periodo de inscrición para os seguintes cursos: Xestión Turismo Local. 180 HORAS Aptitude empresarial Agraria. Orientacións produtivas (apicultura e fruticultura). 110 HORAS Industrias cárnicas: O procino. 30 HORAS Prazo de inscrición aberto ata o